Help een kind!

#liefde #compassie #actie

De mensen

in Sri Lanka zijn tientallen die dagelijks tijd vrij maken om verstoten kinderen te helpen in ons programma. Professionele leerkrachten, vrouwen die hun kinderen grootgebracht hebben, ervaren coaches en mannen die klusjes doen, uit veel verschillende lokale Kerkgemeenten.

Deze lokale vrijwilligers vallen in Sri Lanka op door wat ze doen en dat zorgt ervoor dat ze regelmatig bedreigd worden of te maken hebben met geweld van extremistische nationalistische Boeddhisten.

In Nederland zijn er enthousiaste betrokken vrijwilligers die op hun werk, school, sportclub en in hun Kerk, vertellen over wat Stichting Yworks doet.

Hiernaast helpen deze mensen mee met acties om geld in te zamelen, organiseren ze etentjes en bemensen ze stands op evenementen om te vertellen over het werk van Stichting Yworks.

Zonder al deze mensen die ons steunen is ons werk niet mogelijk. We zijn ze dankbaar en dankbaar voor ze!

Het begon met

Rasika had als kind al de drang om terug te gaan naar het land waaruit ze geadopteerd is.

Na verschrikkingen overleefd te hebben, door het leven ontmoedigd te worden over Sri Lanka en ziekte heeft ze genezing en nieuwe passie voor Sri Lanka gekregen.

Rasika schreef “Curry met hagelslag” waarin ze auto-biografisch beschrijft en getuigt. De eerste zes hoofdstukken van de Engelse vertaling zijn beschikbaar en Nederlandstalige boeken ook. Neem contact op of steun ons werk zoals hier onder beschreven.

Deze aflevering van ‘De Verandering‘ (EO, NPO2, 27 februari 2021) gaat over hoe God Rasika’s leven veranderd heeft.

Dit is de trailer van het New Faith Network interview over Rasika’s boek, haar aangrijpende levensverhaal, dat duidelijk maakt hoe graag God genezing wil geven.

Steun je ons werk met een steunadoptie door je bijdrage van tenminste €33 p/mnd? Dan krijg je Curry met hagelslag.

Samen in stichting Yworks, geloven wij dat we onze visie van God gekregen hebben en dat Zijn liefde doorgeven, onze roeping is.

Met het helpen van verstoten kinderen geven we ze een toekomst en bouwen we, kind voor kind aan een nieuwe wereld.

Wat mag het jou kosten om levens te redden?
ÉÉNMALIG
MAANDELIJKS
ÉÉNMALIG
MAANDELIJKS
Volgende: GEEF, INVESTEER IN LEVEN

 

© 2024 Help een kind!

Thema door Anders Norén