Geef wat je kunt missen

Kinderen hebben nu hulp nodig.

Elke dag moeten verstoten moeders kiezen tussen hun eigen leven of dat van hun baby! Elke dag worden, in Sri Lanka, 50 kinderen wees omdat hun moeder verstoten is. Baby’s zoals Anishka. Met jouw hulp kunnen wij baby’s zoals Anishka redden uit de cyclus van schaamte, armoede en dood!

Wij hebben geen betaalde directie/bestuur en werken met vrijwilligers!

ÉÉNMALIG: € -

Je kan zo zelf kiezen op welke manier je wilt doneren (iDeal, credit card etc) en je steun komt dan binnen op IBAN: NL84INGB0006326109 van Stichting Yworks.

Met deze éénmalige donatie ga je geen verbintenis aan en verplicht je je verder nergens toe.

MAANDELIJKS: € -

Je kan zo zelf kiezen op welke manier je wilt doneren (iDeal, credit card etc) en je steun komt dan binnen op IBAN: NL84INGB0006326109 van Stichting Yworks.

Door te bevestigen geef je ons toestemming om elke maand het aangegeven bedrag te incasseren van de rekening waar je deze betaling mee doet en dat is je maandelijkse donatie.

*Vul je e-mailadres in zodat je makkelijk je maandelijkse donatie kunt stoppen. Wil je stoppen? Stuur ons een e-mail naar info @ yworks.org

Geef je tenminste €25 p/mnd? Dan krijg je Curry met hagelslag cadeau!

Dit is de trailer van het New Faith Network interview over het aangrijpende levensverhaal van Rasika, dat duidelijk maakt hoe graag God genezing wil geven.

We zijn je zeer dankbaar voor je steun!

In ons programma worden baby’s zonder toekomst, vrolijk spelende, gezonde peuters en uitzichtloze tienermoeders worden zorgzame opvoeders met een baan. Dit programma is mogelijk, met jouw steun.

Jouw steun is nodig, liefst elke maand dus we zijn blij met elke gift en willen benadrukken dat we je niet vragen om meer te doen dan je kan. Een gift van €5 elke maand, bouwt net zo mee aan de toekomst van deze kinderen als een gift van €500!

Stichting Yworks is een ANBI en doet haar werk met onbetaalde bestuurders, adviseurs en ondersteuners. Jouw gift kan dus fiscaal aftrekbaar zijn en gaat niet op aan salarissen van bestuurders en/of een directie.