Actie & speculaas

update 19-11-2018, deze actie is afgelopen. De bakker bakt geen nieuwe speculaas meer dit jaar. Alle bestellingen tot nu toe kunnen we leveren en we bedanken jullie voor de steun 🙂

Yes! Ze zijn er weer. De overheerlijke speculaaspoppen. Vorig jaar was de actie zo’n groot succes dat we besloten hebben hem dit jaar ook weer te houden. Weet je het nog? Vorig jaar heb je een of meerdere poppen gekocht om ons werk te steunen.

Een speculaaspop van 500 gram maar liefst!

Dit jaar hebben we grote plannen met deze actie. We hopen € 15000  op te halen. We helpen ongehuwde tienermeisjes die verstoten zijn door hun familie.

Waarom deze actie?

Daarom willen we in maart 2019 een opvanghuis openen voor ongehuwde tienermoeders. In dit huis kunnen ze verblijven tijdens hun zwangerschap. Krijgen ze onderwijs in hun eigen taal en Engels. Daarnaast leren ze een vak zodat ze uit de cirkel van armoede kunnen stappen. In dat huis zal in ieder geval een care-taker aanwezig zijn, een kok en een leerkracht.

Met het geld dat we ophalen kunnen we dit huis een aantal jaren open houden en daarom hebben we je hulp nodig!

 

Niet alleen hopen we natuurlijk ook dit jaar dat je speculaaspoppen bij ons bestelt, maar we willen je ook vragen om verkoper te worden. Dit door in je eigen omgeving zoals familie, vrienden, kerk of op je werk de speculaaspoppen te verkopen. Of misschien vindt je werkgever het wel een cadeau voor alle medewerkers…

Per stuk kosten ze € 5. Als de kosten voor het maken van de poppen eraf zijn, betekent dat dat we samen tenminste 5455 poppen moeten verkopen. Dat klinkt als een ongelooflijk groot aantal, maar ze zijn dan ook wel heel erg lekker en het is voor een goed doel…

Snacken om te helpen

Wil je speculaaspoppen kopen? Reageer of mail naar info@yworks.org met hoeveel je wilt bestellen en je 06 nummer. Betalen kan via een tikkie en het is handig om te weten dat we bij een bestelling van 100 speculaaspoppen, bezorgen in de drie noorderlijke provincies tot aan de Waddenlijn. De bezorger noemen we Z. Piet 😉

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Helpen

Wil je meehelpen met verkopen? Stuur dan een mailtje naar info@yworks.org zodat we je kunnen voorzien van de nodige informatie. Heb je je al aangemeld als verkoper? Dan hoef je uiteraard niets te doen en dan nemen we binnenkort contact met je op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]