Postkaartenactie

De bemoedigingskaarten om Gods liefde mee uit te delen onder je naasten die in de put zitten, je naasten die mogen weten dat ze er toe doen, dat ze sterk zijn in Hem en meer…… zijn binnen 🙂

In navolging van onze speculaasactie hopen we genoeg op te halen zodat we een opvang en leer-huis voor verstoten tienermoeders kunnen openen.

Waarom deze actie?

We openen begin 2019 een opvanghuis voor ongehuwde tienermoeders. In dit huis kunnen ze verblijven tijdens hun zwangerschap. Krijgen ze onderwijs in hun eigen taal en Engels. Daarnaast leren ze een vak zodat ze uit de cirkel van armoede kunnen stappen en hun kind niet het zoveelste weeskind wordt.

We hebben jouw hulp nodig om dit te kunnen doen!

Voor €5 krijg je een setje met 5 kaarten die niet alleen een stralende sterke en opbouwende boodschap voor de ontvanger bieden maar ook nog eens een statement geven doordat je de moeite neemt om een fysieke kaart te versturen.

Bemoedigen om te helpen

Wil je kaarten kopen? Geef hieronder aan hoeveel setjes van 5 kaarten je wilt bestellen. Betalen kan direct en veilig wanneer je op ‘bestelling plaatsen’ klikt.

Totaal: € -