Dankjewel

dat we dit kunnen doen, hoe cool is dat!

We zijn bezig met het voorbereiden van de reis naar Sri Lanka zodat onze plannen ook daadwerkelijk levens van verstoten jongen vrouwen en hun baby’s positief veranderen.

Door alle contacten die we leggen en onderhouden hebben we weer nieuwe kerkgemeenten leren kennen die enthousiast zijn over onze visie en die omarmen.

Het plan is om in juni vanuit verschillende kerken het volgende op te starten:

  • praatgroep(en) waarin jonge vrouwen zich gezien kunnen voelen, kunnen leren wat ze van hun moeders zouden leren over voor zichzelf en voor hun baby’s zorgen.
  • klasje(s) waarin jonge vrouwen leren lezen en schrijven
  • klasje(s) waarin jonge vrouwen leren rekenen
  • klasje(s) waarin jonge vrouwen Engels leren
  • klasje(s) waarin jonge vrouwen leren solliciteren
  • praatgroep(en) waarin jonge vrouwen die het programma doorlopen (hebben) in hun rol als werkende zelfstandige vrouw en verzorger opgebouwd kunnen worden en elkaar kunnen steunen.

 

Waarom doen we dit ook weer?

  • Omdat er elk jaar duizenden zwangere jonge vrouwen verstoten worden en niet voor hun baby’s kunnen zorgen.
  • Omdat weeshuizen de oplossing niet zijn en kinderen de beste kansen hebben wanneer ze in een liefdevolle relatie met tenminste hun moeder opgroeien. Een die moeder echt voor zichzelf en haar kind kan zorgen.

Wat we doen is mogelijk dankzij de mensen die ons werk al steunen en om wat we in juni opzetten, voor lange tijd effect te laten hebben en die jonge vrouwen en hun baby’s echt verder te helpen, hebben we jouw steun nodig.

Help ons helpen en steun ons. Met je maandelijkse steun hebben we iets om op te bouwen en dat is wat deze jonge vrouwen en hun baby’s nodig hebben! Zo ontsnappen ze aan armoede en wordt het probleem van verstoten jonge vrouwen in Sri Lanka steeds kleiner.

Denk je dat wat jij kunt missen niet helpt? Laat je niet voor de gek houden want €5 per maand helpt ook echt.

Geef wat je kan missen en machtig ons voor je maandelijkse steun hier op https://yworks.org/help/.

Doneer nu

 

Wil je éénmalig steunen? Dat is ook meer dan welkom en kan op dezelfde website.